Předpoklady rozvoje domácího cestovního ruchu ve zvolené oblasti - okres Třebíč - Dvořák, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá předpoklady rozvoje domácího cestovního ruchu ve zvolené oblasti okres Třebíč. Hlavním cílem práce je prostřednictvím analýzy identifikovat předpoklady domácího cestovního ruchu v okrese Třebíč, ale na základě užšího výběru bylo vybráno město Třebíč. Vedlejším cílem je na základě terénního šetření zjistit, jak ovlivňuje návštěvnost oblasti zápis stanoveného města na seznam UNESCO. Z informací získaných z terénního šetření byl připraven produkt cestovního ruchu, který je určen pro děti a jejich rodiče. Jako produkt pro tento segment byla navrhnuta naučná, zábavná a dobrodružná akce, opírající se o třebíčské pověsti a legendy.
Presumption of development domestic tourism in selected area - district Třebíč
Keywords: domácí cestovní ruch; produkt cestovního ruchu; propagace produktu; lidské zdroje; terénní šetření; UNESCO; domestic tourism; tourism product; product promotion; human resources; field investigation; UNESCO