Programy podpory malého a středního podnikání a jejich aplikace ve vybraném podniku - Vopelková, Marcela (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce ,,Programy podpory malého a středního podnikání a jejich aplikace ve vybraném podniku" bylo zanalyzovat vybrané formy podpory podnikání a možnosti jejich využití ve vybraném podniku. Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na vysvětlení všech pojmů týkajících se MSP. Praktická část obsahuje analýzu projektu podniku David Jodl - ADAXS, hodnocení možných variant využití podpory a návrh na využití konkrétního programu.
Programmes of support for small and medium-sized enterprises and their application in a chosen company
Keywords: malé a střední podniky; formy podpory; EU; období 2007 ? 2013; Evropská politika hospodářské a sociální soudržnosti; strukturální fondy; Evropský fond pro regionální rozvoj; Evropského sociálního fondu; Fond soudržnosti; operační programy; Tematické operační programy; regionální operační programy; OPPI; národní a regionální programy; Program rozvoje venkova; investiční projekty; small and medium-sized enterprises; forms of business support; EU; the period 2007-2013; European Policy of Economic and Social Cohesion; structural funds; European Regional Development Fund; European Social Fund; Cohesion Fund; operational programs; Thematic Operational Programmes; Regional Operational Programmes; OPEI; national and regional programmes; Regional Development Programme; investment projects