Nové metody zásobování výroby - Pospíšil, Aleš (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem práce je analýza nově zavedeného systému Kanban, mezi externím skladem a výrobním podnikem v Českých Budějovicích, a porovnání s dosavadním systémem zásobování
New supplying methods of production
Keywords: Kanban; objednávka; nivelizace; materiálový tok; etiketa; sklad; kód; FIFO; dodavatel.; Kanban; order; levelling; material flowing; label; warehouse; code; FIFO; supplier.