Analýza změn ve složení těla u skupiny cvičících mužů ve věku 25-35 let během intervenčního programu pomocí přístroje InBody 230 - Strnad, David (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce na téma "Analýza změn ve složení těla u skupiny cvičících mužů ve věku 25-35 let během intervenčního programu pomocí přístroje InBody 230". Práce se zabývá změnami ve složení těla u skupiny cvičících mužů ve věku 25 -35 let. Teoretická část je zaměřena na složení lidského těla, zaměřena je hlavně na složení kosterní svaloviny, tukové tkáně a vody. Do práce jsou zakomponovány základní složky lidského metabolismu a metabolismu jednotlivých makroživin. Na to navazují formy tréninku a adaptace lidského organismu na ně. Teoretická část je zakončena charakteristikou věkového rozmezí 25 - 35 let u mužské populace. V praktické části jsou zpracována data ze vstupního a výstupního měření a jejich zhodnocení, použité metody a organizace výzkumného šetření.
Analysis of changes in body composition in the group of men between 25 35 yers old through the intervention program using InBody 230
Keywords: složení těla; kruhový trénink; kondiční pohybový program; muži; metabolismus; body composition; circuit training; fitness movement program; men; metabolism