Zhodnocení manažerských funkcí a finanční analýza vybraného podniku - Španvirtová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem diplomové práce je posouzení současné situace vybraného podniku především prostřednictvím finanční analýzy a zhodnocení vybraných manažerských funkcí aplikovaných v daném podniku a navržení případných rámcových změn pro zefektivnění řízení podniku.
Estimation of managerial function and financial analysis of choises company
Keywords: manažerské funkce; plánování; organizování; kontrola; finanční analýza; managerial function; scheduling; organising; controlling function; financial analyses