Využití projektové metody v odborném výcviku jako součást prezentace školy pro veřejnost. - Buřičová, Irena (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce Využití projektové metody v odborném výcviku jako součást prezentace školy pro veřejnost se zabývá možnostmi využití projektové metody v rámci odborného výcviku ve střední odborné škole. Práce se v teoretické části zabývá historií projektové výuky a dále pak možnostmi jejího začlenění do výuky. Praktická část pak ve své první části seznamuje s konkrétním projektem realizovaným na střední odborné škole v rámci praktického výcviku. V druhé části je pak vyhodnocen přínos projektového vyučování pro žáky.
Use of project methods in vocational training as part of the presentation schools to the public.
Keywords: klíčové kompetence; odborný výcvik; projektová metoda; staročeská kuchyně; core competencies; training; project method; Czech cuisine