First moment a last minute v prodeji zájezdu cestovní kanceláře - Bovšková, Simona (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat nabídku first moment a last minute zájezdů nabízených cestovní kanceláří v souladu se spotřebním chováním potenciálních zákazníků a posoudit, zda je potřeba tuto nabídku rozšiřovat. Prostřednictvím terénního šetření a rozhovoru s majitelem CK jsem došla k závěru, že není třeba tuto nabídku rozšiřovat či zdokonalovat.
The First moment and Last minute in sales of Travel office
Keywords: cestovní ruch; nabídka; cestovní kancelář; first moment; last minute; tourism; offer; travel agency; first moment; last minute