K neurolingvistickým a logopedickým otázkám - Nováková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato bakalářská práce se jmenuje "K neurolingvistickým a logopedickým otázkám" a zabývá se zejména problematikou vad řeči a výslovnosti. Bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí, první je část teoretická, která shrnuje nejdůležitější poznatky týkající se neurolingvistiky a logopedie. Druhá část, praktická, je zpracována na základě výzkumu a následné analýzy získaných informací. Cílem mojí práce je tedy hlavně přiblížit celou problematiku lidem, které toto téma zajímá, popřípadě napomoci lidem, kterým se může narodit dítě s některou vadou řeči a výslovnosti.
To the neurolinguistical and logopedical questions
Keywords: Neurolingvistika; logopedie; vady řeči a výslovnosti.; Neurolingvistics; speech therapy; defects of speech and pronunciation.