Ekonomická náročnost rekonstrukce či přestavby bývalého kravína v obci Oltyně - Horký, Petr (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se zabývá ekonomickou náročností jednotlivých návrhů jak naložit s konkrétním objektem a vyhodnotit nejvhodnější řešení. Teoretická část této práce se zabývá konstrukcemi zemědělských staveb, poruchami stavebních konstrukcí a jejich sanací a nakládání s nebezpečným odpadem. Praktická část pojednává o finanční náročnosti jednotlivých návrhů a jejich následném vyhodnocení.
The economic demands of the reconstruction or conversion of the former cow farm in Oltyně
Keywords: Ekonomická náročnost; rekonstrukce; přestavba; demolice; nebezpečný odpad; azbest; finanční náročnost; Economic difficulty; reconstruction; conversion; demolition; hazardous waste; asbestos; financial difficulty