Analýza vnějšího prostředí firmy TRW - DAS Dačice - Štanglová, Klára (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem mé bakalářské práce bylo na základě analýzy vnějšího prostředí odkrýt příležitosti a hrozby firmy, která se zabývá výrobou náhradních dílů pro automobilový průmysl. Pro zpracování jednotlivých analýz, STEP analýzy a Porterova modelu pěti sil, jsem si nejdříve musela z odborných publikací nastudovat potřebné informace týkající se mého tématu. Pro praktickou část mé bakalářské práce byly důležité rozhovory se zaměstnancem firmy TRW, s jehož pomocí jsem dokázala pochopit činnost firmy.
Analysis of external environment TRW - DAS Dačice
Keywords: marketing; marketingové makroprostředí; step analýza; porterův model pěti sil; OT analýza; marketing; external marketing environment; Step analyse; Porter´s model of five powers; OT analyse