Onemocnění kopyt koně - Slavíková, Sofia (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce se v literárním přehledu zabývá morfologií a fyziologií kopyta a zejména popisem jednotlivých onemocnění kopyta, včetně deformit a tvarových odchylek kopyta. Součástí práce je také vyhodnocení výskytu jednotlivých typů onemocnění na základě dotazníkového šetření.
Horse hoof diseases
Keywords: koně; onemocnění kopyt; vývojové vady končetin; horses; hoof diseases; limb deformities