Cestovní ruch v rámci regionálního rozvoje - Fellegiová, Eva (Jihočeská univerzita, 2009)
Dizertační práce se zabývá problematikou destinačního managementu. Syntézou výsledků dílčích výzkumů byl vytvořen model vzniku organizace destinačního managementu.
Tourism within the regional development
Keywords: destinační management a marketing; regionální rozvoj; cestovní ruch; destination management and marketing; regional development; tourism