Možnosti rozvoje malých a středních podniků v Jihočeském kraji a Dolním Bavorsku - Dvořáková, Zlata (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem diplomové práce bylo charakterizovat příhraniční regiony Jihočeského kraje a Dolního Bavorska a analyzovat malé a střední podnikání v těchto regionech. Porovnat podmínky pro podnikání a možnosti spolupráce v oblasti MSP pomocí institucionálních organizací. V práci bylo provedeno dotazníkové šetření.
Development possibilities of small and medium-sized enterprises in South Bohemia and Lower Bavaria
Keywords: malé a střední podniky; Jihočeský kraj; Dolní Bavorsko; mezinárodní spolupráce; rozvoj podnikání; inovace; kooperace; South Bohemian; Lower Bavaria; small and medium-sized enterprise; international cooperation; enterprises development; innovation; cooperation