Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Prokopová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2008)
Hlavním cílem mé bakalářské práce bylo zanalyzovat stav využívání marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu. Na základě této analýzy pak zpracovat doporučení na zlepšení stavu využívání marketingových nástrojů v tomto maloobchodním subjektu.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: marketing; maloobchod; malé a střední podniky; marketing; retail; small and middle business