Právní úprava zadávání veřejných zakázek v kontextu boje proti korupci - Holasová, Klára (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem bakalářské práce na téma Právní úprava zadávání veřejných zakázek v kontextu boje proti korupci je zanalyzovat současnou právní úpravu zadávání veřejných zakázek a protikorupční opatření v oblasti Evropské unie. Práce rovněž obsahuje komparaci zadávání veřejných zakázek a protikorupční opatření v oblasti Evropské unie a České republiky a návrhy směřující k transparentnosti veřejných zakázek.
Legislation of public procurement in the context of the fight against corruption
Keywords: zákon o veřejných zakázkách; korupce; veřejné zakázky; Evropská unie; Public Procurement Act; corruption; public procurement; The European Union