Marketingová komunikace obce - Kos, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce bylo na základě zjištění prioritních cílů obce sestavit komunikační kampaň a jejím prostřednictvím oslovit cílové skupiny a tím dosáhnout splnění identifikovaných cílů.
Marketing communication of a municipality
Keywords: marketingová komunikace; komunikační kampaň; cílová skupina; obec; event marketing; marketing communication; communication campaign; target group; municipality; event marketing