Udržitelný cestovní ruch na Jindřichohradecku - Michalová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá udržitelným cestovním ruchem na Jindřichohradecku. Jako metody výzkumu je zvoleno dotazníkové šetření a řízené rozhovory. Zkoumá se postoj návštěvníků Jindřichohradecka k udržitelnému cestovnímu ruchu. Dále se zkoumá podpora udržitelného cestovního ruchu a cestovního ruchu celkově ze strany města. Je vytvořen produkt situovaný do venkovského prostředí a zaměřený na aktivity šetrné k životnímu prostředí.
Sustainable tourism on Jindřichohradecko
Keywords: Cestovní ruch; návštěvník; Jindřichohradecko; udržitelný cestovní ruch; životní prostředí; marketing; produkt cestovního ruchu; tourism; visitor; Jindřichohradecko; sustainable tourism; environment; marketing; tourism product