Aplikace a účinnost projektového vyučování v přírodovědném vzdělávání - Vika, Radoslav (Jihočeská univerzita, 2015)
Součástí bakalářské práce je vysvětlení krátkodobého projektu srovnávajícího vyučování frontální metodou a metodou projektovou v průběhu školního roku 2012/2013 u sedmých ročníků.
Application and effectiveness of project teaching in the natural sciences
Keywords: projektové vyučování; přírodopis; projekty; project teaching; natural science; projects