Základní popis evropských sekavců zahrnující jejich biologii a význam ve vědě - Tichopád, Tomáš (Český rybářský svaz, 2020)
Základní popis evropských sekavců zahrnující jejich biologii a význam ve vědě.
Life of loaches
Keywords: sekavec; popis; výzkum; Evropa; loach; description; research; Europe