PROCESNÍ MANAGEMENT A MOŽNOSTI JEHO UPLATNĚNÍ VE VYBRANÉ FIRMĚ - Návarová, Jitka (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této diplomové práce bylo popsat procesy ve vybrané firmě. Dílčím úkolem bylo analyzovat jeden z procesů, specifikovat jeho fáze a navrhnout jeho změnu tak, aby lépe vyhovoval zákazníkovi i společnosti. Analytická část je soustředěna na analýzu procesů a podrobnější specifikaci vybraného procesu a jeho problémů. Syntetická část popisuje návrh nové struktury procesu tak, aby lépe vyhovoval zákazníkovi i společnosti. Do vybraného procesu byly vloženy dva nové, proces zjištění možnosti výroby nové objednávky v úseku ředitele výroby a proces zjištění možnosti vyzásobení nové objednávky v úseku ředitele nákupu. Změna procesu byla provedena a z výpovědí jednotlivých vedoucích dotčených úseků je patrné, že úspěšně.
PROCESS MANAGEMENT AND THE POSSIBILITY OF ITS USE IN THE CHOSEN COMPANY
Keywords: management; procesní management; proces; procesní mapa; diagram toku procesu; Management; process management; process; process map; flowchart