Vznik nového oboru na vysoké škole - Křížová, Jana (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá vznikem nového oboru na vysoké škole. V teoretické části jsou popsány veškeré projektové práce, rozpočet projektu, oblast vzdělávání a akreditační proces. Praktická část poskytuje detailní přehled plánovaných činností pomocí síťové analýzy PERT, která odhalí, kolik dní je třeba ke vzniku nového oboru. Akreditační část obsahuje přílohy nutné pro udělení akreditace Národním akreditačním úřadem, a rozpočet se zabývá příjmovou a nákladovou částí. Veškeré hodnoty v rozpočtu jsou čerpány z údajů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Závěr diplomové práce zhodnocuje celý projekt po stránce akreditační, časové a rozpočtové.
Establishment of a new study program at university
Keywords: nový studijní program; projekt; síťová analýza; akreditace; rozpočet; new study program; project; network analysis; accreditation; budget