Sbírka slovních úloh řešených rovnicemi - Pejchal, Michal (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce je sbírka slovních úloh, které jsou řešeny rovnicemi. Úlohy jsou na úrovni osmé a deváté třídy ZŠ. Práce je rozdělena do dvou základních částí, které jsou ještě rozčleněny do dalších kapitol. Základní části obsahují teorii, ukázkové řešené úlohy a neřešené úlohy, ke kterým jsou výsledky. K lepšímu porozumění zadání úloh jsou některé příklady doplněny o obrázky, které znázorňují dané situace.
A digest of word problems solved through equations
Keywords: slovní úlohy; řešení; rovnice; word problems; solutions; equations