Využití informačních technologií v účetnictví - Maruška, Karel (Jihočeská univerzita, 2008)
Cilem me prace je popsat zpusoby vyuziti IT pro zjednoduseni prace ucetnich. Snazim se ukazat jake moznosti tyto technologie firmám poskytuji. Dale se take snazim seznamit ctenare s temi nejzakladnejsimi pojmy v oblasti informacnich technologii.
Use of IT in accounting
Keywords: Účetnictví; informační technologie; počítač; software; účetní program; internet; elektronický podpis; srovnání programů; Accounting; information technologies; computer; software; accounting software; internet; electronic signature; software comparison