Dopravní problémy se zaměřením na městskou hromadnou dopravu - Kroupová, Monika (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu dopravních problémů v městské hromadné dopravě ve vybraných aglomeracích. Mezi vybrané aglomerace patří město Plzeň a Ústí nad Labem. Cílem práce je analýza problémů dopravy se zaměřením na městskou hromadnou dopravu a komparace aglomerací. Na základě provedené analýzy bude navrženo opatření vedoucí ke zlepšení situace. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy související s tématem. Návrh opatření se týká zavedení multifunkční karty používané v městské hromadné dopravě a projektu Vstupenka jako jízdenka.
Traffic Issues with Focus on Public Transport
Keywords: městská hromadná doprava; dopravní problémy; analýza; komparace; public transport; traffic issues; analysis; comparison