Pěvecký sbor jihočeských učitelek - Kružliaková, Anežka (Jihočeská univerzita, 2017)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na Pěvecký sbor jihočeských učitelek. Pod vedením sbormistra Theodora Pártla a sbormistryně Anny Voříškové koncertuje nejen v České republice, ale také v zahraničí. Ve své práci jsem se v jednotlivých kapitolách věnovala historii a specifikům sboru. V příloze naleznete fotografie sboru, koncertní programy a další texty věnované sbormistrovi nebo sboru.
South Bohemian Teachers' Choir
Keywords: sbor; sbormistr; sbormistryně; koncert; historie; specifikum; program; České Budějovice; choir; choirmaster; concert; history; specifics; programmes; České Budějovicec