Indoor pozicování - Langer, David (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá možnostmi lokalizace uvnitř budov. Shrnuje dosavadní technologie a metody určené k indoor lokalizaci. Na základě získaných informací vybírá ideální technologie pro použití v areálu Jihočeské univerzity. Součástí práce je výběr lokalizační techniky podle pokusných měření a následná praktická implementace určení polohy mobilního zařízení pomocí vybraných metod, technik a technologií. Vybrané principy jsou testovány na katedře Aplikované informatiky, porovnány a následně zhodnoceny.
Indoor positioning