Návrh optimálního složení mechanizačních prostředků pro pravidelný cyklus údržby staveb k vodohospodářským melioracím pozemků. - Kratochvílová, Miroslava (Jihočeská univerzita, 2008)
V mé diplomové práci se zabývám mechanizací pro pravidelný cyklus údržby staveb k vodohospodářským melioracím pozemků. Použitá mechanizace je: Dozer, skrejpr, štěpkovač, zemní stroj, křovinořez................. Vlastní práci jsem založila na revitalizaci rybníku Hamernníků Doubí v obci Lásenice. Zvýsledků mé vlastní práce je patrné, že revitalizace rybníků je velmi náročnná a nákladná práce.
Proposal of optimum composition of the mechanization devices for the regular cycle maintenance of building for the wateragricultural meliorations of pieces of land
Keywords: meliorace; revitalizace; mechanizace; výkonnost; rypadlo; zemní stroj; Dozer; Skrejpr; štěpkovač; válec; Rybník Hamerníků Doubí; melioration; revitalization; mechanization; efficiency; excavator; groundmachine; Dozer; Skrejpr; graftmachine; roller; pond Hamerníků Doubí