Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - mikroregionu Netolicko - Hondlíková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem mikroregionu Netolicko se zaměřením na oblast služeb cestovního ruchu. Pro získání potřebných primárních dat bylo nutné provést kvantitativní výzkum formou dotazování u subjektů poskytujících komerční služby a kvalitativní výzkum formou řízených rozhovorů se starosty obcí mikroregionu. Na základě informací zjištěných situační analýzou a marketingovým výzkumem byly vymezeny předpoklady rozvoje služeb cestovního ruchu.
The Assumptions of Commercial Services Development in A Chosen Area - Microregion of Netolice
Keywords: Služby; komerční služby; cestovní ruch; služby cestovního ruchu; situační analýza; Services; commercial services; tourism; tourism services; situation analysis