Srovnání nejpoužívanějších účetních softwarů v ČR z hlediska možnosti zpracování účetních dat - Běhounková, Martina (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem diplomové práce je porovnat a zhodnotit zpracování účetnictví ve vybraných účetních softwarech. Výpočetní technika při zpracování účetnictví přináší úsporu času díky rychlosti a přesnosti zpracování dat. Vedení účetnictví pomocí účetního softwaru je nedílnou součástí práce účetního. V současnosti je možno nalézt na trhu mnoho účetních a ekonomických softwarů. Správný výběr ekonomického softwaru může být odrazovým můstkem pro fungování podniku.
The Comparison of Accounting Softwares Used in Czech Republic in Term of Processing of Accounting Data
Keywords: účetnictví; účetní software; program; agenda; POHODA; STEREO; BYZNYS Win; STACH software; Accounting; Accounting software; programme; agenda; POHODA; STEREO; BYZNYS Win; STACH software