Problematika nadaných žáků a studentů na ZŠ a SŠ v českobudějovickém okrese - Kyrianová, Vladislava (Jihočeská univerzita, 2011)
V této práci jsou shrnuty důležité informace týkající se problematiky nadaných jedinců. Dále je zde pomocí výzkumu dokázáno, že v okrese České Budějovice je k nadaným jedincům stále projevována nedostatečná pozornost.
Problems of talented pupils and students at primary and secondary schools in the district of České Budějovice