Předpoklady rozvoje cestovního ruchu ve zvolené oblasti - okres Kolín - Pecharová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je zkoumání okresu Kolín z hlediska aktuálních možností cestovního ruchu a jeho dalšího možného rozvoje.
Preconditions for the tourism development in selected area - region Kolín
Keywords: cestovní ruch; destinace cestovního ruchu; rozvoj cestovního ruchu; terénní šetření; analýza; bariéry; příležitosti; produkt cestovního ruchu; tourism; tourism destination; tourism development; field invegastion; analysis; barrier; opportunities; tourist product