Komparace distribučních řetězců pro produkty chráněných dílen - Cábová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem diplomové práce je provedení komparace distribučních řetězců ve vybraných chráněných dílnách z hlediska současného systému distribuce v těchto dílnách, používaných distribučních článků řetězce a nastavení materiálových a informačních toků. Dílčím cílem práce je provést u zkoumaných subjektů komparaci logistických činností realizovaných v distribuční části logistického řetězce.
Comparison of distribution chains for products from sheltered workshops
Keywords: Chráněná dílna; distribuce výrobků; distribuční kanál; zaměstnávání lidí se zdravotním postižením; efektivita distribuce.; Sheltered workshop; Product distribution; Distribution channel; Employment of people with disability; Distribution efficiency.