Tvorba elektronického kurzu - Astronomie - Luksch, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je tvorba výukových materiálů k předmětu Astronomie vyučovanému na pedagogických fakultách. Tyto výukové materiály zahrnují prezentace, použitelné v průběhu výuky, zároveň zahrnují i podrobnější texty určené k individuální výuce. Součástí práce je i vyhledání dalších zdrojů zaměřených na téma astronomie.
Creating e-learning course - Astronomy
Keywords: astronomie; výuka astronomie; elektronické zdroje; prezentace; astronomy; education; materials; electronical resources; presentations