Vliv pandemie Covid-19 na vzdělávání studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Zec, Miriana (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá dopadem pandemie Covid-19 na vzdělávání studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích a hodnotí její dopady, zejména s ohledem na přechod na distanční studium a adaptaci na pandemické prostředí očima studentů a vysokoškolských pedagogů. Cílem práce je zhodnotit dopady Covid-19 na vzdělávání studentů a navrhnout možné změny, které by mohly vést k zefektivnění vzdělávacího procesu. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část představuje vysokoškolské vzdělávání a její charakteristiku spolu s popisem pandemie Covid-19 ve vztahu ke vzdělávání na vysokých školách. Praktickou část tvoří výzkum, který pomocí dotazníkového šetření zjišťuje, jaké dopady nejvíce vnímali studenti a vyučující na Jihočeské univerzitě v Českých Budějovicích při adaptaci na pandemické prostředí během online výuky.
Impact of the Covid-19 Pandemic on the Education of Students at the University of South Bohemia in České Budějovice
Keywords: vysokoškolské studium; Covid-19; online výuka; dopady; studijní zátěž; university studies; Covid-19; online learning; impacts; study load