Parametrizace Windows 7 - Kofroň, Petr (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce pojednává o nastavení operačního systému Windows 7 pomocí systémových registrů, zabývá se jejich funkcí, strukturou a významem. Seznamuje nás s programy a aplikacemi je spravující a uvádí konkrétní příklady editačních postupů. Je určena jako zdroj pro pochopení dané problematiky. Při použití této práce by měl být čtenář schopen nastavit parametry systému do jemu potřebné instance. Práce je primárně určena pro učitele na základní škole. Z toho vyplývá její záběr a koncept.
Parametrization of the Windows 7
Keywords: Parametrizace; Windows 7; systémový registr; registr; nastavení; systém; operační systém; Parametrization; Windows 7; system registers; register; settings; system; Operating system