Dozorčí služba na OOP PČR a její vliv na osobnost policisty - Lhotka, Radek (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce je zaměřena na přestavení základní služby u Policie ČR a to Dozorčí služby na Obvodních odděleních Policie ČR s uvedením charakteristických znaků, které tato služba v sobě skrývá, rovněž budou uvedeny nejdůležitější služební požadavky na policisty sloužící na ''dozorčí službě''. V práci je popsáno na základě osobních zkušeností policisty s užitím příkladů z praxe jakým způsobem služba na základních útvarech policie ovlivňuje a působí na osobnost zde sloužících policistů .
Supervisory service on OOP PČR natch influence over personality policeman
Keywords: Dozorčí služba; psychologické aspekty; sociální aspekty; aktivní relaxace