Management kvality ve vybraném podniku - Divoká, Stanislava (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá řízením managementu jakosti v Bertiných lázních Třeboň. Řízení jakosti výrobků a služeb patří v současné době mezi základní činnosti každého podniku. Řízení jakosti v podniku musí probíhat jako komplexní systém. Nejčastějším přístupem k zabezpečování jakosti v České republice je řízení jakosti podle norem ISO 9001:2000.
Quality management
Keywords: řízení; management jakosti; ISO 9001:2000; control; quality management; ISO 9001:2000