Produkce ryb v rybnících ČR ve 20. století: významné trendy a změny (1) - Regenda, Ján (Český rybářský svaz, 2020)
V článku jsou popsané změny ve výměře rybniční plochy a dosahované celkové produkce ryb v ČR v průběhu celého 20. století. Rovněž jsou uvedeny a popsány základní příčiny těchto změn.
Fish production in ponds in the Czech Republic in the 20th century: significant trends and changes (1)
Keywords: výměra rybníků; produkce ryb,; fishponds acreage; fish production