Diagnostika motoru Škoda 1,4 MPi - Trnka, Jaroslav (Jihočeská univerzita, 2022)
Bakalářská práce se zabývá diagnostikou motoru vozidel Škoda Fabia 1. generace se zážehovým motorem 1.4 16 V 55 kW, vstřikováním MPi a kódem motoru BKY. Diagnostické měření bylo provedeno na dvou vozidlech, které se v práci rozlišují podle barvy karoserie. V první kapitole jsou popsány diagnostické zařízení používané při opravě a údržbě vozidel. Další kapitoly se zaobírají cílem a metodikou bakalářské práce zakončené výsledky, diskusí a závěrem.
Škoda 1.4 MPi engine diagnostics
Keywords: Škoda Fabia; diagnostika motoru; motor 1.4 16 V MPi; kompresní tlaky; diagnostické zařízení; Škoda Fabia; engine diagnostic; engine 1.4 16 V MPi; compression pressure; diagnostic equipment