Zabezpečení, ochrana a zálohování dat v malých a středních firmách - Bartoš, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé bakalářské práce je ukázka plně funkčního zálohovacího systému Data Protection Manager 2010, postaveného na znalostech a technologiích firmy Microsoft, který ochrání data a aplikace v maximálně možné míře na serverech a klientských stanicích. Seznámíme se s virtuálním prostředím postaveným na Hyper-V R2 server, která dává administrátorovi volnost a obrovské možnosti pro testování a produkční prostředí. Na konci uděláme několik testů ztráty a obnovy dat.
Security, data protection and backup for small and medium-sized business