Struktura, zásady a cíle systému odměňování dané obchodní společnosti - Koucká, Silvie (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce bylo analyzovat strukturu, cíle a zásady současného systému odměňování společnosti dm drogerie markt s.r.o. a na základě zjištěných poznatků případně navrhnout možná zlepšení tohoto systému.
The structure, objects and principles of the current reward system of the company
Keywords: benefity; motivace; mzda; mzdový systém; odměňování; zaměstnanecké výhody; benefit; motivation; payment; performance; reward system; wage