Návrh a realizace zpětné klapky pro automatizaci vytápěcího kotle - Černý, Michal (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato práce pojednává o studii, vývoji a následné konstrukci zpětné klapky pro přívod paliva do poloautomatického kotle. Hlavním cílem bylo sestavit klapku, která bude plnit funkčnost hermetického uzavření násypky poloautomatického kotle od šnekového dopravníku z velkého zásobníku paliva.
Design and construction of one-way valve for heater automatization
Keywords: zpětná klapka; automatizace; Raspberry Pi; poloautomatický kotel; hermetická těsnost; one-way valve; automatization; Raspberry Pi; semi-automatic heater; hermetic closure