Uplatnění biopotravin ve školních jídelnách: mateřské školy (České Budějovice) - Mesárošová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2011)
Práce vychází z projektů Biopotraviny do škol a Bioškoly a představí současnou situaci i perspektivy v oblasti uplatnění biopotravin v jídelnách mateřských škol.Realizace průzkumu na úrovni zřizovatelů a vedení jednotliých MŠ v Českých Budějovicích. Následně výzkum zájmu rodičů ve 2 vybraných MŠ. Vyhodnocení dotazníkových šetření a vymezení základních regionálních bioproduktů vhodných k uplatnění ve školních jídelnách mateřských škol.
The usage of organic food at the kindergartens (České Budějovice)
Keywords: Biopotraviny; mateřské školy; dotazníkový výzkum; ekologické zemědělství; projekty Bio do škol; Bioškoly; výživa dětí; České Budějovice.; Marketing reasearch; organic food; ecological agriculture; kindergartens; České Budějovice; usage.