Portál pro vzdálený mentoring - Vencálek, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce se zabývá návrhem a implementací webového portálu pro vzdálený mentoring. Analyzuje problematiku e-learningu, koučinku a mentoringu, načež vymezuje cílovou skupinu uživatelů a její potřeby. Současně se zabývá problematikou technologických startupů a popisuje proces budování portálu v kontextu startupu. Praktická část se zaměřuje na samotný vývoj, projektové řízení a udržitelnost projektu.
Portal for remote mentoring
Keywords: webový portál; vzdělávací portál; SPA; e-learning; startup; vývoj softwaru; projektový management; web portal; educational portal; SPA; e-learning; startup; software development; project management