Komunikační proces ve vybrané obci - Kostrůnek, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá komunikačním procesem v městysi Malšice. V úvodní teoretické části je popsána obec (definice obce a orgánů městyse). Je zde uvedena také charakteristika komunikace (funkce komunikace, typy komunikace, verbální a neverbální komunikace, komunikace mezi občany a úřadem). Aplikační část popisuje současný stav komunikačního procesu v městysi Malšice. Tato část je zaměřena na vnitřní a vnější komunikaci, která zahrnuje komunikační kanály a prostředky, na porovnání komunikačního procesu mezi městysem Malšice a městysem Borotín a návrh změn na zlepšení současné situace.
Communication process in selected municipality
Keywords: komunikační proces; obec; vnitřní komunikace; vnější komunikace; commucation process; municipality; internal communication; external communication