Sklízecí mlátičky: příprava výukových materiálů - Šáda, Ondřej (Jihočeská univerzita, 2018)
Tato práce poskytuje přehled sklízecích mlátiček. Práce je rozdělena do kapitol podle jednotlivých používaných ústrojí a poskytuje pohled na agrotechnické požadavky, rozdělení hlavních částí, popis jejich základního fungování. Práce by měla sloužit jako doplňující výukový text pro studenty Katedry zemědělské, dopravní a manipulační techniky Zemědělské fakulty Jihočeské Univerzity.
Combine harvesters: preparation of teaching materials
Keywords: sklizeň; sklízecí mlátičky; sklízecí ústrojí; mláticí ústrojí; separační ústrojí; harvest; harvesting thrashing machines; harvesting system; thrashing system; separating system