Tvorba integrovaného systému řízení jakosti na bázi ISO 9001 a ISO 14001 v konkrétní firmě - Chvátal, Jiří (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato diplomová práce s názvem Tvorba integrovaného systému řízení jakosti na bázi ISO 9001 a ISO 14001 v konkrétní firmě má za cíl vypracovat návrh postupu zavedení systému environmentálního managementu dle normy ČSN EN ISO 14001 a managementu kvality dle normy ČSN EN ISO 9001 ve společnosti LAMIVEX s.r.o. Ke splnění tohoto cíle bylo nutné vést rozhovory s vedením společnosti i zaměstnanci, pozorovat jejich každodenní činnosti a provést interní audit. Následovalo zpracování získaných informací a vytvoření dokumentace dle normy ČSN EN ISO 14001 a normy ČSN EN ISO 9001.
Creation of the integrated system of the quality management on the base of ISO 9001 and ISO 14001 in the particular firm
Keywords: ČSN EN ISO 14001; ČSN EN ISO 9001; EMS; norma; environment; systém environmentálního managementu; ochrana životního prostředí; interní audit; ČSN EN ISO 14001; ČSN EN ISO 9001; EMS; norm; environment; system of the environmental management; environment protection; quality management; internal audit