Výuka programování v jazyce Python - Fortelka, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato bakalářská práce má za cíl vytvořit kolekci výukových lekcí, které budou využitelné pro výuku objektově orientovaného programování na střední i vysoké škole. Python je dynamický objektově orientovaný jazyk, který se kromě využití v praxi, setkává s příznivou odezvou i jako jazyk používaný v úvodních kurzech objektově orientovaného programování.
Teaching programming in Python
Keywords: Python; modul; Tkinter; wxPython; multimédia; zvuk; video; Python; module; Tkinter; wxPython; multimedia; sound; video