Systém hodnocení a odměňování pracovníků ve vybrané instituci - Dejčmarová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této bakalářské práce bylo navrhnout efektivnější systém hodnocení a odměňování pracovníků v instituci Základní škola Ševětín, nalezení nedostatků v tomto systému a jejich následného vyřešení ve formě návrhu změn pro zvýšení motivace a výkonu zaměstnanců. Na základě dotazníkového šetření bylo zjištěno, že většina tázaných je se systémem hodnocení spokojena, ale hlavní nedostatky byly zjištěny v oblasti finanční odměny, vztahů mezi spolupracovníky a také v nedostatečné zpětné vazbě od vedoucích pracovníků. Na základě těchto nedostatků byly doporučeny návrhy na zlepšení.
System of Employees Evaluation and Remuneration in a Selected Institution
Keywords: Pracovníci; systém hodnocení; odměňování; motivace; Employees; evaluation system; remuneration; motivation