Logistické zajištění výroby kovových profilů - Chocholatý, Viktor (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomové práce spočívala ve zkoumání a analyzování současného stavu společnosti pomocí dostupných materiálů, přímého pozorovaní ve vybrané společnosti. Analýza materiálového toku např. příjemky materiálu, skladování materiálu, technologii výroby a dále distribuci ke konečnému zákazníkovi. Cílem této práce bude navržení optimální logistického řetězce, aby zajišťoval kontinuální výrobu tenkostěnných profilů bez ztrátových bodů.
Logistics metal production analysis
Keywords: logistika; materiálový a informační tok; zajištění; konosament; Material flow analysis; information flow; bill of lading; supply chain